Podcast ‘Boven het Maaiveld’

Blog 2 min.

Op 22 april is Wessel de Haan van Elfsquad te gast bij aflevering 4 van de podcast ‘Boven het Maaiveld’. Deze podcast gaat in op de uitdagingen die het Friese startup-ecosysteem kenmerkt, waarbij wij inzoomen op het onderwerp ‘Wat het MKB kan leren van scale-ups’.

Rudy van Acquaint heeft ons onlangs al benoemd in aflevering 2 van de podcast: ‘Ik merk ook steeds meer naar mate je groeit als bedrijf dat de behoefte om te sparren met soortgelijke bedrijven toeneemt. En dit is lastig in het noorden. Ik ken ze intussen wel: ik vind Elfsquad een heel mooi bedrijf. Zij automatiseren het sales proces voor bedrijven in de maakindustrie. En hoe zij zich in de markt zetten, ook qua online sales, dan doet me dat goed. Daar haal ik ook inspiratie uit.’

Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies